Retreat meditatie yoga

TOTAL RESET RETREAT

Zin in een weekend waarbij je helemaal terug bij jezelf kan komen, in een prachtige streek midden in de natuur? Een total reset van body, mind & spirit?

Houd mij op de hoogte bij een nieuwe datum


Datum van nieuwe editie nog niet bekend!  Laat je op de hoogte houden door je gegevens onderaan de pagina achter te laten. 


Programma vorige retreat:


Op een total reset retreat gaan we samen onze body voeden met gezonde en lekkere voeding door Céline Coppin, van JouwNatuur, yoga en meditatie door Hadewych Ureel van The Monkey Tree en een reset van onze mindset door Sara Decoopman van Unwind your mind. 


Het weekend staat volop in het teken van de natuur waarbij we een kookworkshop aanbieden op basis van de 5 elementen. Dit betekent dat er op een gezonde manier gekookt zal worden en in teken van het resetten van onze body, mind en spirit. Je zal ook tips krijgen hoe je snel, efficiënt en gezond kan koken. Er zal meditatie en zachte yoga aangeboden worden. Er is ook de optie om een massage van 30 min bij te boeken.

De prijs begint vanaf 345€ afhankelijk van jouw kamerkeuze. Er is ook de optie om een massage van 30 min bij te boeken (€30 extra). Wil je hier graag meer info over? Stuur een mailtje naar sara@unwindyourmind.be of bel Sara op 0476/699141

Een reactie over onze retreat

“Dankbaar om de rust en de balans die ik mocht terugvinden, de tools die ik aangereikt kreeg om die balans ook na de retreat verder te bewaren. Echt een aanrader om jezelf dit cadeautje te gunnen.  Een moment voor jezelf, om je eigen batterijen terug op te laden en je levensenergie terug te laten stromen. Thuiskomen in je lijf door rust te vinden in je ziel.  Te ontdekken wat er voor jou echt toe doet en dit verder integreren in je leven. Bedankt, het heeft me echt vooruit geholpen om verder uit de burn-out te geraken!  Blij dat jullie het opnieuw willen inrichten, zodat nog meer mensen de deugd hiervan kunnen ontdekken.  Doe zo verder!”

Houd mij op de hoogte van de total reset retreat: