KPNI: wat is het?
24 januari 2022 
in Voeding
1 min. leestijd

KPNI: wat is het?

Omdat ik er zelf ten stelligste van overtuigd ben dat het werken op zowel de body als de mind het beste resultaat geeft, werk ik samen met het KPNI Center, te vinden in Gullegem en Sluis (NL).


Er wordt gewerkt met osteopaten, een psychotherapeut, intermittent living coach, life coach, diëtisten, … Je krijgt je leven terug in eigen handen oa door een verandering van leefstijl.
Ikzelf werk ook bij het KPNI Center in Nederland, maar KPNI-cliënten komen ook bij mij in mijn privé-praktijk in Roeselare.


Het symptoom is nooit het echte probleem

Het waarom van ziekte

Binnen de KPNI, of klinische psycho neuro immunologie, gaan we op zoek naar het 'waarom' van uw ziekte, pijn of aandoening. Het is onze taak om verstoorde werkingsmechanismen in kaart te brengen en oplossingen aan te bieden. Want we behandelen geen symptomen, maar oorzaken die leiden tot symptomen.

Film van je leven

We nemen daar uitgebreid de tijd voor zodat we de triggers en het ontstaan van uw klacht in kaart kunnen brengen. Zo kijken we naar alle factoren, we maken als het ware een film van je leven om de echte oorzaak van jouw klacht te gaan aanpakken.

Verleden beïnvloedt het heden

We gaan op zoek naar vroegere virale of bacteriële infecties, hersentrauma's, een psychisch trauma uit het verleden of chronische stress prikkels. Deze zijn vaak de start van je klachten en kunnen leiden tot vele ziektes (burn-out, CVS, constante vermoeidheid, chronische pijnklachten en auto-immuunziektes.)

De verschillende therapieën bij het KPNI-Center:

Bij KPNI Center wordt er op zoek gegaan naar de oorzaak van jouw symptomen door een film van jouw leven op te maken.
Op die manier kan je je eigen gezondheid opnieuw zelf in handen nemen.


Ook kan je gezonde lekkere glutenvrije voeding bestellen van Treat mét korting op de website van KPNIfoodie. Voor de kortingscode kan je mij steeds contacteren!

Je kan steeds een eerste afspraak bij mij maken en ik verwijs jou dan door naar de juiste persoon binnen KPNI!

Over de schrijver
Psychoterapeut en coach Sara is iemand die geïnspireerd wordt door haar eigen ervaringen en de ervaringen van haar cliënten. Ze is telkens op zoek naar nieuwere methodieken die jou nog beter vooruit kunnen helpen. Als je openstaat om met je body & mind te werken dan ben je zeker en vast aan het juiste adres!

Workshops

Schrijf je in voor een workshop, en maak komaf met stress, piekeren en vermoeidheid.

Individuele begeleiding

Sara kan je helpen om jouw knopen te ontwarren. Bekijk wat individuele begeleiding kan doen.

Meer over Sara

Wie is Sara? Ontdek of zij de juiste persoon is om jou te helpen. Klik hieronder om meer te lezen.