Flow2heal: kom emotioneel, lichamelijk en energetisch in balans
28 september 2019 
in Balans
2 min. leestijd

Flow2heal: kom emotioneel, lichamelijk en energetisch in balans

Bij Unwind your mind zijn we in april gestart met een nieuwe methode om zowel emotioneel, lichamelijk en energetisch in balans te komen.

Het gaat over de Flow2Heal, dit is een gepersonaliseerde harmonische healing gebaseerd op het principe van kwantumfysica.

Flow2heal

Flow2Heal is een geavanceerd therapeutisch toestel dat de energiebalans in je leven herstelt. Het toestel en de behandeling werden ontwikkeld door het Belgische bedrijf AQwaTech en zijn gesteund op de wetten van de kwantumfysica.

Dit is de wetenschap die zich bezighoudt met de kleinste bouwstenen van alles wat bestaat en dus ook van ons lichaam. Beschouw ze als elementaire deeltjes die alle informatie over ons heden, verleden en toekomst bevatten.

De Flow2Heal is in staat om in te grijpen in deze informatie. Door het ondersteunen en optimaliseren van je eigen zelfhelende kracht geeft dit toestel een sterke, positieve wending aan je levenskwaliteit. De behandeling kan enkel gevolgd worden bij een door AQwaTech erkende therapeut. Ben je minder mobiel, of woon je ver van je therapeut af, dan zijn ook sessies op afstand mogelijk. Deze afstandssessies worden ook toegepast bij dieren (o.a. paarden, honden en katten).

Elke Flow2Heal sessie duurt ongeveer 20 minuten en verloopt in 3 stappen. Tijdens de eerste fase krijg je een vaste sequentie van kwantuminformatie toegediend om je energetische structuur voor te bereiden op de ontvangst van de hypergepersonaliseerde informatie en de heilzame energie. Aansluitend volgt een kwantummeting. Op basis van deze meting wordt kwantuminformatie en -energie aangemaakt, uniek en specifiek voor jou op dat moment.

In de tweede fase krijg je deze hypergepersonaliseerde informatie en energie aangeboden.

Bij de derde fase wordt een nieuwe meting uitgevoerd en krijg je de energie van één van de DROPS 15 energetische druppels aangeboden. Aan het eind van de sessie krijgt je therapeut gericht advies omtrent de juiste DROPS 15 die je op dat moment nodig hebt om thuis in te nemen. In functie van dit advies kan de therapeut een flesje PERSONAL 15 aanmaken dat dezelfde hypergepersonaliseerde informatie als in de tweede fase bevat.

Door het thuis verder innemen van de PERSONAL 15 druppels verleng en versterk je de energetische behandeling die je onderging bij de therapeut zelf.

Met Flow2Heal heeft AQwaTech zich gefocust op het aanbieden van de meest complete en meest geschikte oplossing voor de uitdagingen waarmee jij op dat moment te maken hebt. Daarmee is de Flow2Heal een krachtig en zeer werkzaam oplossingsgericht systeem.

Alle voordelen van Flow2Heal op een rijtje

  • herstelt je energiebalans
  • ondersteunt rust, evenwicht en gezondheid
  • versterkt en stimuleert je zelfhelend vermogen
  • werkt met hypergepersonaliseerde informatie
  • sessies bij de therapeut of op afstand
  • DROPS 15 en PERSONAL 15 energetische druppels voor verdere ondersteuning thuis

Wil je meer weten? Contacteer mij!

Heal, relax, love yourself and unwind your mind…

Liefs, Sara

Over de schrijver
Psychoterapeut en coach Sara is iemand die geïnspireerd wordt door haar eigen ervaringen en de ervaringen van haar cliënten. Ze is telkens op zoek naar nieuwere methodieken die jou nog beter vooruit kunnen helpen. Als je openstaat om met je body & mind te werken dan ben je zeker en vast aan het juiste adres!

Workshops

Schrijf je in voor een workshop, en maak komaf met stress, piekeren en vermoeidheid.

Individuele begeleiding

Sara kan je helpen om jouw knopen te ontwarren. Bekijk wat individuele begeleiding kan doen.

Meer over Sara

Wie is Sara? Ontdek of zij de juiste persoon is om jou te helpen. Klik hieronder om meer te lezen.